Chef munné  >  Sense categoria  >  Menú especial per Sant Valentí
Menú especial per Sant Valentí

Menú especial per Sant Valentí


Febrer 2021

Tenim a tocar una de les dates més romàntiques de l’any. Sabem que molts, però, no celebreu Sant Valentí, tot i que aquest any amb la situació que estem travessant qualsevol excusa és bona per fer un pla diferent, ni que sigui des de casa. I és que si d’alguna cosa ens ha servit la pandèmia és per valorar realment els petits detalls.

Per això, des de Chef Munné tenim una proposta per fer-vos... Què us sembla un sopar romàntic amb la vostra parella? Tranquils! No haureu de passar ni 10 minuts a la cuina per preparar-lo.

Només heu d’entrar a la web www.chefmunné.com i fer la tria dels vostres plats preferits: tapes per fer un pica pica d’entrada, plats casolans, arrossos, crujicoques, pastes... Chef Munné us ofereix una assortida carta d’especialitats per a tots els gustos.

Un cop tingueu la comanda llesta, us farem arribar a casa els plats ja cuinats i congelats, perquè amb un toc de microones, de forn o de foc els tinguis a punt a la taula!

Així que prepareu les estovalles dels dies especials, poseu una bona ampolla de vi a la nevera i aneu a comprar aquells postres pels que no us podeu resistir, que del sopar ens n’encarreguem nosaltres.

Perquè no hi ha amor més sincer que l’amor pel menjar.