Chef munné  >  Tips  >  Chef Munné: “Cuinem per a tu i t’ho portem a casa congelat”
Chef Munné: “Cuinem per a tu i t’ho portem a casa congelat”

Chef Munné: “Cuinem per a tu i t’ho portem a casa congelat”


Juliol 2020

Les compres de menjar a domicili ja són part del dia a dia de milions de persones arreu del món. El canvi d’hàbits dels consumidors i l’auge de la tecnologia són els principals responsables d’aquest nou escenari i tot i que no és una cosa nova, el que fa anys era una acció ocasional ara s’ha convertit en una opció més a tenir en compte per a la planificació del menú diari. En aquest sentit, Chef Munné neix amb la idea d’adaptar-se a aquesta nova demanda, oferint plats preparats congelats a domicili però sense deixar de banda la qualitat de les matèries primeres.  Perquè menjar bé sense perdre temps a la cuina, és possible.

Sota el lema “cuinem per a tu i t’ho portem a casa congelat”, Chef Munné ofereix una àmplia gamma de plats per a tots els gustos: paelles, crujicoques, pasta, plats casolans, tapes… En pocs minuts al microones, al forn o al foc tindràs a punt un autèntic plat de restaurant per menjar a casa, a l’oficina o per sorprendre els teus convidats.

Busquem la comoditat, passar més temps amb els nostres, però sense deixar de banda la necessitat de degustar plats de primera qualitat fets a casa. Per això Chef Munné ha elaborat cada especialitat molt minuciosament, al seu punt, seleccionant els millors ingredients perquè puguis menjar bé tot i que disposis de poc temps.

Com funciona?

Chef Munné reparteix les seves especialitats tres dies a la setmana: dimarts, divendres o dissabtes. Fes la teva comanda a través de la pàgina web i selecciona quin dia et va millor que t’ho portem a casa. Fàcil, ràpid i còmode. Pots conservar els plats al congelador durant mesos, sense que perdin les seves propietats. Sempre els tindràs a punt el dia que els necessitis i en pocs minuts estaran llestos per menjar.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

Aquestes galetes es requereixen per al correcte funcionament de la pàgina web.

PHPSESSID, _icl_current_language, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_test_cookie

Advertising

Analítica

Aquestes galetes ens permeten millorar l'experiència del web analitzant com la fan servir els nostres usuaris.

_gid, _ga, _gat

Other