Chef munné  >  Tips  >  Chef Munné, cuinar sense passar temps a la cuina
Chef Munné, cuinar sense passar temps a la cuina

Chef Munné, cuinar sense passar temps a la cuina


Gener 2021

Si per alguna cosa es caracteritza el Nadal és pels llargs, però deliciosos, dinars, per els excessos de torrons i pels brindis amb cava. Però també per passar llargues hores a la cuina preparant el menjar per a tota la família. Per això, ara que ja som ben entrats al gener i ja hem recuperat la rutina i el ritme frenètic diari, sabem que les ganes (o el temps) per entrar a la cuina brillen per la seva absència.

I per això Chef Munné vol compartir amb vosaltres opcions perfectes per a poder gaudir d’autèntiques especialitats gourmet, sense sortir de casa i sense passar temps a la cuina!

Sopars amb nens

Si voleu fer un sopar especial per gaudir en família, el truc està en preparar unes crujicoques! Divertides, boníssimes i molt fàcils de preparar. Crujirodeo, Crujiyork, Crujicarbonara, crujivegetal... N’hi ha per a tots els gustos. A més les podeu acabar de preparar al gust i els vostres petits us poden ajudar. Oli picant, salsa de Tabasco, un extra de formatge, afegir un ou... De ben segur que ho convertireu en una rutina setmanal!

Sopar romàntic

Si la tornada a la feina després de les festes està sent més dura del que et pensaves, prepara un sopar romàntic per gaudir en parella i desconnectar de la rutina. Què us sembla un pica pica de marisc? Gambes a l’allet, musclos a la marinera, cloïsses, pop a la gallega... I per acabar podeu arrodonir l’àpat amb un bacallà a la biscaïna!

Dinar amb amics

Sabem que ara mateix les restriccions no ens permeten ajuntar-nos amb gent i fer grans dinars en grup. Però quan tot això passi de ben segur que teniu ganes de trobar-vos una bona colla al voltant de la taula. Per això us proposem un menú degustació d’arrossos: Paella de marisc, arròs negre, arròs de cloïsses i carxofes, paella mixta i una paella del senyoret. I podeu començar amb un pica pica de patates braves, xoricets a la sidra, aletes de pollastre especiades, gambes a l’allet o pinxos morunos.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

Aquestes galetes es requereixen per al correcte funcionament de la pàgina web.

PHPSESSID, _icl_current_language, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_test_cookie

Advertising

Analítica

Aquestes galetes ens permeten millorar l'experiència del web analitzant com la fan servir els nostres usuaris.

_gid, _ga, _gat

Other