Chef munné  >  Tips  >  Aquest Nadal regala Chef Munné
Aquest Nadal regala Chef Munné

Aquest Nadal regala Chef Munné


Novembre 2020

Tot sembla indicar que aquest no serà un Nadal com els de sempre. No sabem si podrem reunir-nos amb la família i tornar a casa per estar a prop dels nostres. El què si que sabem és que l’essència Nadalenca no es perdrà.

Per això, des de Chef Munné hem capturat aquesta essència i l’hem plasmat als nostres lots de Nadal, perquè pugueu gaudir d’aquestes festes i d’un bon àpat sense passar temps a la cuina.

Hi podràs trobar des dels típics canelons de Sant Esteve al pica pica de marisc per la nit de Nadal. I si no saps què regalar, a Chef Munné hem preparat un lot especial per obsequiar a aquells amics o familiars més gourmet amb un tast de les millors paelles, tapes, pastes i plats casolans.

Aquest Nadal, a la cuina Chef Munné!