Chef munné  >  Tips  >  Quanta aigua he d’utilitzar per fer més d’una ració de paella?
Quanta aigua he d’utilitzar per fer més d’una ració de paella?

Quanta aigua he d’utilitzar per fer més d’una ració de paella?


Agost 2020

Molts de vosaltres compreu els plats Chef Munné per sorprendre els vostres convidats en un dinar de grup. Les nostres especialitats es poden guardar al congelador durant mesos, sense que perdin el seu sabor i les seves propietats, i treure aquell dia que tingueu gent a casa però que no us vingui de gust passar hores a la cuina. I justament per aquells dies que sou més gent a dinar, sorgeix un dubte a l’hora de fer les paelles i arrossos: Puc fer una paella per a 3 o 4 persones a la vegada dins el mateix recipient?

La resposta és sí! La forma de preparar la paella és exactament la mateixa, ja facis la ració per a una persona o agafis racions per a més comensals. Només hauràs d’agafar un recipient més gran depenent de quantes racions vulguis fer a la vegada.

Heu de tenir en compte però, que la quantitat d’aigua que tireu per fer la paella no és proporcional en funció de les racions. És a dir, si per a fer una ració es necessiten 300 ml d’aigua, per fer dues racions no en necessitaràs 600. Has de reduir la quantitat d’aigua que afegeixis uns 50ml per ració. Per exemple: per fer dues racions de paella del senyoret, enlloc de 600ml d’aigua, en necessitaràs 500ml. Si cal, li pots afegir aigua calenta més endavant per acabar de coure el plat.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

Aquestes galetes es requereixen per al correcte funcionament de la pàgina web.

PHPSESSID, _icl_current_language, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_test_cookie

Advertising

Analítica

Aquestes galetes ens permeten millorar l'experiència del web analitzant com la fan servir els nostres usuaris.

_gid, _ga, _gat

Other